طراحی کانتکسچوال در پارک الفیاح

al fayah .lpa

نمود زمینه گرایی ( کانتکسچوال ) در این پروژه

برای طراحی پارک در کویر الفیاح در شهر ابوظبی تیم طراحی با توجه به زمینه و شرایط اقلیمی بستر پروژه به ایده پردازی پرداختند . به دلیل کمبود آب ، تابش شدید آفتاب ، نیاز بسیار جدی بود که با ایجاد سایه ای بتوان تحت آن هم یک اکوسیستم سبز در منطقه پدید آورد و هم امکان حور شهروندان در طول روز را در پارک میسر کرد .

al fayah 2 - lpa

A title

Image Box text

al fayah 3

A title

Image Box text

طراحی پارک

در طراحی این پارک سبک زمینه گرا و توجه به شرایط اقلیمی در کنار تأکید به فرم های آشنا در محیط ( زمین کویر ) مد نظر بوده است . برای طراحی این پارک که حدود ۱۲۵ هزار متر مربع مساحت دارد و باید شامل کتابخانه عمومی ، مسجد ، سینمای روباز ، فضاها و گالری هایی برای اجراهای مختلف می شد و البته امکان رشد گیاه ، درختان ، سبزیجات و ساخت باغ هایی نیز لازم بود ، تیم طراحی با دقت به مطالعه شرایط بستر و زمینه پروژه پرداختند و ایده ساخت پارکِ در سایه مطرح شد

al-fayah lpa

A title

Image Box text

A title

Image Box text

al sec 1

A title

Image Box text

A title

Image Box text

شکل گیری کانسپت

برای بوجود آمدن ایده مربوطه ، فرم زمین های ترک خورده کویر راهگشای طراحان بود . یک سایبان عظیم طراحی شد که قطعات آن از بالا مثل قطعات و شکل های هندسی زمین ترک خورده کنارهم قرار گرفته اند .

این سایبان از بیرون هماهنگی شکلی و فرمال با زمینه دارد و از داخل فضایی سبز با آسایش حرارتی برای شهروندان پدید می آورد . سایبان ها با ایجاد سایه ، هم موجب حفظ رطوبت پارک و امکان رشد گیاهان می شود و هم با کم کردن حرارت امکان حضور افراد و خانواده ها را برای استراحت و تفریح فراهم می کند .

 

con 1

A title

Image Box text

A title

Image Box text

al fayah c lpa

A title

Image Box text

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *